طراوت و سادگی، دوتا ویژگی جدانشدنی غذاهای ترکیه هستش.. ترک ها با ترکیبات ساده ، غذاهای خوشمزه میپزن و طعم سبزیجات تازه ، چاشنی غذا و نرمی گوشت رو زیر دندون میشه حس کرد!! اگه میخواین به غیر از کباب سنتی ترکیه که توی 5 تا از بهترین رستوران های فرهنگی ترکیه سرو میشه ، سایر غذاهای لذیذ ترکی رو هم بشناسین، با ما همراه بشین..
5 غذای ترکی که دهان رو آب میندازه!!
آیا انواع روش پخت تخم مرغ رو بلدین؟ نیمرو.. آب پز.. یه بار دیگه فک کنین..منمن،
شبیه شاشوکای ترکی، یه چیزی بین تخم مرغ نیمرو و خوزشت سبزیجاته.. گوجه،
پیاز و فلف پخته میشن، تا طعم خوبی بده.. بعد خیلی سریع تخم مرغ ها، به اون
مواد اضافه میشه تا با آب داغ گوجه و پیاز پخته بشه و شکل بگیره.. از پنیر
و سس فلفل هم واسه طعم دادنش استفاده میشه.. بد نیس یه بار امتحانش کنین..
دلمه
ینی "پر کردن".. یه روش آشپزی معمول توی منطقه آناتولی.. پایه این غذا از
برنج و ادویه و میوه کاج و سبزیجات خشک شده مث فلفل و کدو هستش.. خیابون
های شهرهای ساحلی و مرکز شهر استانبول، یه دلمه با طعم متفاوت رو واستون
سرو میکنن.. دلمه میدیه یا همون صدف پر شده.. این دلمه ها، یه جزء اصلی از غذاهای خیابونی ترکیه به شمار میره..
لاهماکان،
که توی منوی بضی رستورانها به "پیتذای ترکی" معروفه، ترکیبی از گوشت چرخ
شده با ادویه و پیاز و گشنیز و شربت انار و فلفل آتیشی هستش..امتحانش ضرر
نداره.. درسته تنده ولی طعم خاص و خوشمزه ای داره..
مرچمیک کورباسی، یه نوع سوپ عدسه.. یه غذای فوق العاده خوشمزه که همه جای ترکیه پیدا میشه.. خوشمزه بودن این غذا از سادگی اون میاد.. ترکیب ساده عدس و ادویه و ترشیجات و گشنیز.. البته سبزیجاتی مث کلم و هویج و زیتون هم به این غذا اضافه میشه.. توی یه رستوران با شکوه برین یا توی خیابون، این سوپ رو میتونین سفارش بدین..
یه نوع کوفته خام..که بهش میگن "چی"..!
درسته اسمش اشتها رو بند میاره ولی یه غذای فوق العاده لذیذه که از
جغرافیای مدرن زمان آبراهام گرفته شده.. ترکیبی از بلغور، پیازچه، ترشیجات و
گوشت خام تازه.. مطمئن باشین از امتحانش پشیمون نمیشین..
دوس دارین به ترکیه سفر کنین؟ پس برای تهیهبلیط هواپیما و آگاهی از قیمت بلیط هواپیما با ما تماس بگیرین..
88548853